2012. július hónap bejegyzései

Anyatejes táplálás világnapja

MEGHÍVÓ   Kedves szoptatott/ jelenleg is szoptató/ szoptatni fogó Édesanya, Kismama és minden érdeklödö!   Szeretettel várjuk AUGUSZTUS 3-án 9 órakor az Anyatejes Táplálás Világnapja alkalmából megrendezésre kerülö ünnepségünkre! Helyszín: a KÖZSÉGI KÖNYVTÁR olvasóterme  A program célja az anyatejes táplálás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Meghívók | Anyatejes táplálás világnapja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Horváth Anna kiállítása

  HORVÁTH ANNA Horváth Anna az általános iskolai évek alatt kezdett el rajzolni tanulni Ábrahámhegyen Göbölyös Gyula és Lackovicz Alíz tanítványaként. Az ő hatásukra bútortervezést tanult a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában Budapesten. Tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen Építőművész Tanszékén folytatta, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Könyvtár és Művelődési Ház rendezvényei, Rendezvények | Horváth Anna kiállítása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szünidei akció

2012. július 17 és 20-a között tartottuk a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat valamint a Községi Könyvtár és Művelődési Ház közös szervezésében az immár hagyományos Szünidei akciót. Az érdeklődő gyermekeket változatos programok várták. Csíkné Bardon Réka a csuhéfonás rejtelmeibe vezetett be … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Könyvtár és Művelődési Ház rendezvényei, Rendezvények | Szünidei akció bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kistérségi Nap

Zalagyömörő Község szervezésében 2012. július 14-án, szombaton a Gondolat Szabadidő Parkban került megrendezésre a Kistérségi Nap. A térség 21 településéből 19 képviseltette magát. Nagy készülődés előzte meg a rendezvényt, ahol igyekeztünk Csabrendeket méltóképpen bemutatni a többi település és a látogatók … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Rendezvények | Kistérségi Nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szünidei akció

2012. Július 17-20. A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat valamint a Községi Könyvtár és Művelődési Ház közös szervezésében   Július 17., kedd 9 – 13 óráig a Művelődési Házban Játszóházi foglalkozások: csuhé figurák készítése Bardon Réka vezetésével, gyöngyfűzé, helyi tűzoltók bemutatója … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Meghívók | Szünidei akció bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sportnap 2012

Fotó: Hóti József                    Köszönjük! [nggallery id=13]  

Kategória: Egyéb | Sportnap 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva