2012. augusztus hónap bejegyzései

Falunap 2012

Falunapunk szeptember 8-án, szombaton 8 órakor a Főzőversennyel indult. A 10 résztvevő önkéntes csapat az Önkormányzat támogatásával és természetesen saját titkos, fűszerei, receptjei segítségével készítette, keverte, főzte vagy sütötte a finomabbnál finomabb ételeket. Közben a Konyha profi fakanál fogatói is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Meghívók | Falunap 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Eboltás Csabrendeken

  HIRDETMÉNY   Értesítem a lakosságot, hogy az éves kötelező veszettség elleni   EBOLTÁS CSABRENDEKEN az alábbi időpontban lesz:   2012. 09. 11-én KEDDEN 16:30-18:30 óra a Művelődési Háznál 2012. 09. 13-án CSÜTÖRTÖKÖN 16:30-18:30 óra Petőfi utca 2012. 09. 18-án … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Eboltás Csabrendeken bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az augusztus 20-i ünnepség községünkben

  Községünkben is megemlékeztünk Szent István király, az Államalapítás és az Új Kenyér ünnepéről. Az ünnepi szentmise után Turcsi József polgármester úr Szent István király európai nagyságát méltatta, mely még ma is időszerű. A műsorban részletek kerültek bemutatásra az István … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Könyvtár és Művelődési Ház rendezvényei, Rendezvények | Az augusztus 20-i ünnepség községünkben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Augusztus 20-i ünnepség

Kategória: Meghívók | Augusztus 20-i ünnepség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Búcsú

Kategória: Meghívók | Búcsú bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva