“Az iskola rendőre” program

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2008 szeptemberében indította útjára „Az iskola rendőre” programot, melynek célja a kisiskolások balesetmentes közlekedésének elősegítése, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők megszüntetése. A program létrehozóit az a szándék vezérelte, hogy lehetőség szerint minden általános iskolának legyen egy iskola rendőre, aki közvetlen kapcsolatban van a gyermekekkel, a szülőkkel és az iskola vezetéssel. Az iskola rendőre tevékenyen részt vesz az általános iskolákat érintő kampányokban, a reggeli forgalomsegítéstől a szabálytalankodók kiszűrésén át egészen a baleset- és bűnmegelőzési előadások megtartásáig.

2013. június 28-án, Csabrendeken, a Községházán ünnepélyes keretek között Tóth Róbert rendőr törzszászlóst, Sümeg IV. (Csabrendek) körzeti megbízottat „Az iskola rendőre” programban teljesített kiemelkedő munkája elismeréseként oklevélben és tárgyjutalomban részesítette Rausz István rendőr alezredes, a Tapolcai Rendőrkapitányság kapitányságvezetője.

Gratulálunk az elismeréshez!

Az iskola rendőre

Rausz István r.alezredes, kapitányságvezető; Makkos Róbert r.őrnagy, őrsparancsnok; Tóth Róbert r.törzszászlós, körzeti megbízott; Gősi Zoltán iskolaigazgató; Turcsi József polgármester

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.