Ügyiratszám: Hiv/  583-29/2018.

HIRDETMÉNY

jóváhagyott településrendezési eszközökről

Ezúton tájékoztatom az érintett Partnereket, hogy Csabrendek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete – a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendeletben meghatározottak alapján – a Csabrendek Nagyközség 2/2016. (I.28.) /határozattal elfogadott Településszerkezeti Tervének (a továbbiakban: TSZT) és az 1/2016. (I.29.) önkormányzati rendelettel jóváhagyott helyi építési szabályzatának (a továbbiakban: HÉSZ) és szabályozási tervének (a továbbiakban: SZT) tárgyalásos eljárás keretein belüli módosítását a  a Fekete kastély (Csabrendek 916/31 és a 916/32 hrsz) vonatkozásában elfogadta.

A Képviselő-testület 106//2018. (VIII.6.) határozattal döntött a TSZT és 11/2018. (VIII.7.) önkormányzati rendeletével a HÉSZ és SZT módosításáról.

A teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében az elfogadott határozat, rendelet és mellékletei közzétételre kerülnek a csabrendek.hu weboldalon. Az elfogadott településrendezési eszközök tárgyalásos eljárás esetén az elfogadást követő napon lépnek hatályba.

Jelen hirdetményt a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet és Csabrendek nagyközség településfejlesztési, településrendezési és településképi feladataival összefüggő partnerségi egyeztetésről szóló 8/2017. (IV.3.) önkormányzati rendelet alapján teszem közzé.

                                                                                                         Turcsi József                                                                                                          polgármester

 

                                                                     
Kategória: Egyéb | A közvetlen link.