Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató, Kedves Vendégünk!turcsijozsef-231x250

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt Csabrendek Község Önkormányzat Képviselő-testülete nevében a Bakony utolsó nyúlványának, a „Csúcsoshegy” vagy a sokak által emlegetett „Rendeki hegy” lábánál fekvő település, Csabrendek honlapján.

Csabrendek község kedvező földrajzi adottságú, kiemelkedően szép épített- és természeti környezetben fekvő település, melynek látnivalóit, nevezetességeit kívánjuk e honlap segítségével a Tisztelt Látogató figyelmébe ajánlani.

Képviselő-testületünk fő feladatának tekinti, hogy Csabrendek kellemes lakóhellyé váljék 3100 polgára számára, ugyanakkor a meglévő értékeink, hagyományaink bemutatása mellett fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassuk a község lakosságát és a településünk után érdeklődő, letelepedni és befektetni szándékozó kedves vendégeinket.
Őszintén remélem, hogy a közreadott információk a község iránt érdeklődőket segíti, hogy részletesen felfedezzék, megismerjék falunkat, s kedvet ad ahhoz, hogy személyesen is ellátogassanak hozzánk, polgárainknak pedig segítséget nyújt ahhoz, hogy a helyi közügyekben még tájékozottabbak, jártasabbak legyenek.

Reméljük, honlapunk segítségével célunk eredményes lesz.

Tisztelettel:
Turcsi József
polgármester