Szálláslehetőség

Öreghegy Vendégház

Öreghegy Vendégházunk a Balaton felvidéken, a Bakony hegység utolsó nyúlványán, a Sümegi vár szomszédságában, Csabrendeken található. Természetes, vidéki környezetben, de mégis városhoz közel.

Kivételes hangulatú, igényesen kialakított Vendégházunkba várunk, ha:
– a természet közelségére, visszavonulásra vágysz,
– pihennél,
– csendet áhítasz,
– túráznál, kirándulnál,
– lenyűgöz a természet,
– szétnéznél a környék történelmi nevezetességei és természeti csodái közt,
– barátaiddal, családoddal, vagy akár egyedül kikapcsolódnál.

A Vendégház 40 fő befogadására alkalmas, ideális párok, nagyobb családok, baráti társaságok vagy akár céges rendezvényre érkezők számára is. A természettel és a település arculatával harmonizáló, esztétikus épületrészben 3 szoba (8-12-12 férőhelyes) és 3 apartman (2-2-4 férőhelyes, saját fürdővel ellátott) került kialakításra. A 8 és a 12 férőhelyes szobákhoz nem tartozik saját fürdőszoba. Ezen szobákba érkező vendégek részére modern, jól felszerelt női és férfi vizesblokkok került kialakításra.

A vendégházban önellátásra van lehetőség. Egy jól felszerelt gépesített konyha-étkező várja a vendégeket. A konyhában minden megtalálható, amire csak szükség lehet a főzésnél: alapfelszereltség (tányérok, poharak, evőeszközök, edények), elektromos főzőlap, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, kávéfőző, teafőző és vízforraló.

Vendégházunkban kialakítottunk egy hangulatos, légkondicionált társalgót is, ahol a vendégeknek lehetőségük van egy kellemes nap után társasjátékozni, kártyázni, olvasni, zenét hallgatni, vagy a családdal-barátokkal filmet, sporteseményt nézni.

Vendégeinknek a szabadidő eltöltésére a környéken sokféle lehetőséget tudunk kínálni – akár téli, akár nyári időszakban:

A környék földrajzi adottsága sok kirándulási lehetőséget, látnivalót és kikapcsolódási pontot kínál, ugyanakkor a csendre, pihenésre vágyók és természet szeretők, akár a közeli erdőkben nagyot barangolva is feltöltődhetnek.

A vendégháztól csupán 5-15-30 percnyi autóútra van Sümeg, Hévíz, Keszthely, Tapolca, Sárvár, ahol szintén fantasztikus szórakozási, kirándulási, fürdési, étkezési és nyáron strandolási lehetőség van.

A Balaton-felvidék 59 településének túraútvonalait a www.balatonfelvidekitura.hu  oldalon lehet megtalálni. A túraútvonalakon a Balaton-felvidék csodálatos tájait, településeit, természeti kincseit, épített emlékeit, látnivalóit fogják össze és mutatják be, miközben számtalan élményt kínálnak a túrázni, kirándulni, kikapcsolódni vágyóknak.

Érdekességek, látnivalók a településen:

Barcza-kastély

Fekete-kastély

Oszterhueber-kúria

Kőkatlan tanösvény


További látnivalók:

Sümegi Vár 4 km

Vörös lencsék 4 km

Püspöki Palota, Sümeg 4km

Tátika vár 12 km

Béke Sztupa, Zalaszántó 15 km

Tapolcai Tavas-barlang, csónakázó 16 km

Rezi Vár 20 km

Balaton 23 km

Jeli arborétum 35 km

 Kedves Vendégeink! Mi, csabrendekiek büszkék vagyunk fennmaradt kastélyainkra, kúriáinkra, de valódi értékeinknek a természet közelségét, a szőlőhegyet, a Rendeki-hegy szépségét, az erdők és a rétek nyugalmát tekintjük, és reméljük Csabrendek varázsa mindenkit magával ragad.

Reméljük vendégházunk felkeltette érdeklődését és hamarosan Ön is kellemes tapasztalatokkal gazdagodik nálunk! Várjuk szeretettel!

 

A közzétett árak tartalmazzák a törvényben meghatározott ÁFA-t,
nem tartalmazzák azonban az idegenforgalmi adót, amit a helyszínen kell megfizetni.

 IFA.: 300 Ft /fő/ éj 18 éves kor felett.

 

Elérhetőség:

Csabrendek, Árpád u. 4. szám alatti Községháza tornyos tetőtere.

Tel.:06-20/569-1069

                                                            E-mail: vendeghazoreghegy@gmail.com