Vadvirág Nyugdíjas Klub

A csabrendeki „Vadvirág Nyugdíjas Klub” 1994-ben alakult teljesen önkéntes alapon. Olyan nyugdíjasok számára, akik igénylik a közösséget, szívesen vannak együtt azokkal, akikkel különben ritkán találkoznak.

Aktív életet élünk. Van énekkarunk, színjátszó-csoportunk, de szívesen táncolunk is. Műsorainkkal szerepelünk helyi ünnepségeken, de a Kistérség falvaiban is.
Kirándulásaink alkalmával megismerkedtünk Dunántúl nagyobb városainak nevezetességeivel. Nyáron gyógyfürdőkben javítgatjuk kopott izületeinket, hogy megfiatalodva ismét szórakoztathassuk azokat a vendégeket, akik szívesen látogatnak el fellépéseinkre. Beteg társainkat rendszeresen látogatjuk, segítünk abban, hogy ismét együtt lehessen a „nagy csapat”.
Szívesen szervezünk gyalogtúrákat a környékre, közösen ünnepeljük meg a név- és születésnapokat. „Batyus” összejövetelek alkalmával énekkel, versekkel, tánccal vidáman múlatjuk az időt. Havonta többször is találkozunk. Egy-egy összejövetelt arra használunk fel, hogy megbeszéljük a következő hónap programjait.
Egy-két alkalommal vendégeket is hívunk tájékoztató előadásra. Volt már orvos, védőnő, önkormányzati vezető, pedagógus, stb.
Testvérkapcsolatot tartunk fenn a nagyfödémesi és a nyirádi nyugdíjas klubokkal.

Az Önkormányzat és a Művelődési Ház  vezetői figyelemmel kísérik tevékenységünket. Lehetőségükhöz mérten, anyagi és erkölcsi támogatást is adnak terveink megvalósításához.

Ezúton mondanék köszönetet mindenkinek, aki hozzájárul ahhoz – mind anyagilag, lelkileg, sok-sok tapssal -, hogy klubunk ilyen sikeresen tudjon működni.

Köszönöm társaim nevében is:

Szabó Károlyné Erzsike néni klubvezető