2012. június hónap bejegyzései

Kid Dance Gála 2012

A Kid Dance Egyesület ez év június 23-án immáron 17. alkalommal rendezte meg tanévzáró táncgáláját. Turcsi József polgármester ünnepi beszédében beszámolt a csoport idei sikereiről és egy-egy virágcsokorral köszönte meg a koreográfusok (Nagy Eszter, Vitai Ágnes, Offenbek Ági) és a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Rendezvények | Kid Dance Gála 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

VI. Csabrendeki OFF-ROAD Találkozó

Kategória: Meghívók | VI. Csabrendeki OFF-ROAD Találkozó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

IV. Csabrendek Sportnap

Kategória: Meghívók | IV. Csabrendek Sportnap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Életmód nap

Életmód nap A Csabrendeki Kulturális és Sportegyesület szervezésében először került megrendezésre az Életmód nap 2012. június 16-án, szombaton. A 9 órai megnyitót követően az egészségmegőrzéssel, a betegségek megelőzésével kapcsolatban több témában hallhattak előadást az érdeklődők. A Sümegi Rendőrőrs képviseletében Tóth … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Rendezvények | Életmód nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nemzeti Összetartozás Napja

Iskolai megemlékezés június 4-én, a Nemzeti Összetartozás napján Ezen a napon iskolánkban megemlékezést tartottunk, melyen valamennyi tanuló és pedagógus részt vett. Hogy mit ünneplünk ezen a napon, és mi történt 1920. június 4-én, megtudhatták azok is, akik eddig nem tanultak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Iskola rendezvényei | Nemzeti Összetartozás Napja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyereknap

A gyereknapot már nagyon várta az osztályunk, mert a faliújságon szereplő játékokat érdekesnek találtuk. Mint minden évben most is volt a fiúk számára foci. Eszeveszetten szurkoltunk az osztályunknak, ami persze nem volt hiába való. A nyolcadikosok igazán kitettek magukért. Sok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Iskola rendezvényei | Gyereknap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

II. Citera táborzáró gálaműsor

  „Rezgő Rezeda hullatja a levelet, Te meg babám felejtsd el a nevemet, Drága a neved, nem bírom elfelejteni, Így jár az a lány, ki egyet tud szeretni.” (Zalai népdal ) M E G H Í V Ó   Szeretettel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Meghívók | II. Citera táborzáró gálaműsor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Horváth Anna bemutatkozó kiállítása

MEGHÍVÓ HORVÁTH ANNA: SKETCHING MEMORIES Horváth Anna, a Moholy-Nagy Design Egyetem diplomázó hallgatója szeretettel meghívja Önt és és Kedves Családját bemutatkozó kiállítására. Időpont: 2012. június 30. 18 óra Helyszín: Könyvtár, 8474 Csabrendek, Árpád u. 4. A kiállítás 2012. július 31-ig … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Meghívók | Horváth Anna bemutatkozó kiállítása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

KDE GÁLA 2012. Meghívó

 KDE GÁLA Csabrendek 2012. MEGHÍVÓ!   Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2012. június 23-án /szombat/ 17 órakor tartandó TÁNCGÁLÁNKRA. Támogató jegy: 6 éves kor alatt ingyenes 6-14 évesek részére 400,- Ft/fő Felnőtteknek 600,- Ft/fő Helyszín: Művelődési Ház, Csabrendek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Rendezvények | KDE GÁLA 2012. Meghívó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Népzenei- néptáncos évzáró gála

A néphagyomány ápolásának, az élő népzenei kultúra helyi képviselőinek bemutatkozására adott lehetőséget a 2012. június 9-én, Csabrendeken megrendezett gálaműsor. A gála alkalmával fellépett a hely Kökörcsin Gyermektánccsoport, vendégszerepelt a bazsii Tátika Néptánccsoport. Első alkalommal állt színpadra a helyi asszonyok alkotta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Könyvtár és Művelődési Ház rendezvényei | Népzenei- néptáncos évzáró gála bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva