Életmód nap

Életmód nap

A Csabrendeki Kulturális és Sportegyesület szervezésében először került megrendezésre az Életmód nap 2012. június 16-án, szombaton.

A 9 órai megnyitót követően az egészségmegőrzéssel, a betegségek megelőzésével kapcsolatban több témában hallhattak előadást az érdeklődők. A Sümegi Rendőrőrs képviseletében Tóth Róbert körzeti megbízott a drog prevencióról tartott szemléletes előadást, majd Vaski Ferenc igazgató, a Fővárosi Önkormányzat Foglalkoztató Intézete, Darvastó képviseletében megosztotta jó tapasztalatait a sport által is fejleszthető emberi kapcsolatokról. Bemutatásra került az intézet lakói körében is közkedvelt bocsa- és petang játékok, amit a közönség is kipróbálhatott. Sokan érdeklődtek a természetgyógyász Ruzsin Klinika tanácsai iránt. Nagy népszerűségnek örvendett a masszázs Zelenka József masszőr által, és több mint 80-an kértek vércukorszint mérést a délelőtt folyamán, melyet Dr. Szentes Márta háziorvos végzett.

A sportágak bemutatkozásában szerepeltek a Zumba helyi képviselői Bunnáné Barcza Tímea oktató képviseletével, a csabrendeki röplabda csapat, valamint a Natural Fitnes Club, Csabrendek tagjai. Nagy népszerűségnek örvendett korhatárra való tekintet nélkül a számos népi játék. Finom volt a Kenyeres Tanya felajánlásából elkészített birkapörkölt.

A vendégek sorában köszönthettük a világ legerősebb embereit Fekete László és fiát Lászlót.

A helybéliek közreműködésével lezajlott Toldi verseny eredményhirdetését követően. A Kid Dance Egyesület színvonalas műsorát láthatta a közönség. A jól sikerült rendezvényt a Fantasy zenekar bulija zárta.

Köszönjük a résztvevők, a támogatók közreműködését, a lakosság megtisztelő részvételét!

Komendánt Sándor elnök

[nggallery id=11]

Kategória: Rendezvények | A közvetlen link.